Soulmates

Soulmates, Twinsouls, tweelingzielen, zielsliefde,
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Test en info

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 265
Punten : 569
Reputatie : 0
Registratiedatum : 24-09-11

BerichtOnderwerp: Test en info   zo okt 09, 2011 12:32 am

Tweelingzielen en zielen - maatjes.

Heb jij je tweelingziel al gevonden in dit leven? Dat is dan heel bijzonder want dat overkomt niet iedereen. affraid Beide zielen moeten namelijk een gelijkwaardig niveau van ontwikkeling hebben en voldoende op ‘eigen benen’ kunnen staan. Pas dan is het mogelijk om elkaar te ontmoeten en ook te herkennen. Bovendien is het niet altijd zo dat beide tweelingzielen gelijktijdig geïncarneerd zijn. maar, wanneer aan al deze ‘punten’ is voldaan dan is er bij de ontmoeting dan ook onmiddellijk een herkenning op zielsniveau.

Het kan zijn dat je helemaal hetzelfde denkt en het overal met elkaar over eens bent. Maar het kan ook zo zijn dat je het helemaal niet met elkaar eens bent en overal over in strijd bent. Het kan er dan ook nog wel eens heftig aan toe gaan. Maar ook in dit laatste geval vullen deze zielen elkaar dan perfect aan tot één geheel.Zielsverwanten en tweelingzielen.


Dat zijn twee verschillende dingen. Tweelingzielen zijn mensen die uit één ziel afkomstig zijn en elkaar ‘heel’ maken, aanvullen. Zij zijn al vele incarnaties lang hier op aarde, maar niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd. Je tweelingziel ontmoeten is dan ook iets heel bijzonders. Het kan ook zijn dat tweelingzielen elkaar ontmoeten maar elkaar niet als zodanig herkennen. Dit is dan omdat zijn niet op een gelijk niveau ontwikkelt zijn en nog ieder hun weg te gaan hebben eer het zover is dat zij weer samen komen.
Zielsverwanten.


Een zielsverwant is toch weer iets heel anders. Zij komen uit verschillende zielen maar hebben misschien allebei dezelfde les te leren en komen elkaar daarom ‘toevallig’ in het leven tegen. Ze kunnen lange tijd samen een weg volgen maar het kan ook gebeuren dat hun weg na enige tijd weer uiteen gaat en zij ieder een andere weg gaan volgen omdat het doel behaalt is en zij elkaar niet meer nodig hebben. Wat dan weer niet wil zeggen dat ze elkaar nooit meer zullen tegenkomen want ook al zit er jaren tussen, dat maakt niets uit.Zielsverwanten zijn zielen afkomstig uit eenzelfde zielengroep. Groepszielen incarneren vaak tegelijk en komen elkaar dus ook in ieder leven vaak weer tegen. De ene keer kan dat in de hoedanigheid zijn van partner zijn, maar even goed als broer/zus of ouder/kind of een collega of vriend of buurman.Wanneer je een zielsverwant ontmoet kan de schok van herkenning heel sterk zijn. Je hebt die persoon voor zover je weet nog niet eerder ontmoet en toch is daar een heel sterke herkenning. Het kan zo’n schok geven dat je er danig van in de war raakt. Het gevoel van ‘ik ken jou en weet alles van je’ kan zo heftig en verwarrend zijn dat, als het een man/vrouw ontmoeting is, dat je automatisch ook het gevoel krijgt om altijd bij elkaar te willen blijven. Ben je op dat moment getrouwd dan kan dat natuurlijk enorme problemen geven want je krijgt echt het gevoel dat je bij elkaar hoort. En dat is natuurlijk ook zo, alleen ligt de oorzaak dan in het feit dat je elkaar al levens lang kent. Misschien ben je in een vorig leven als familie verwant geweest of misschien ook wel als levenspartners. Maar dat wil niet zeggen dat dit ook voor dit leven in de bedoeling ligt. (Dit laatste kan ook gebeuren bij tweelingzielen uiteraard). Wanneer het gevoel zegt dat je bij elkaar hoort, maar je bent eigenlijk al jaren gelukkig getrouwd dan moet je weer afscheid nemen en de zielsverwant verder laten gaan. En dat kan je echt een gevoel van rouw geven. Er is natuurlijk wel een reden waarom men elkaar ontmoet, maar misschien is de ontmoeting zelf, op zich al een wake-up call.

Zo kan het ook heel makkelijk zijn dat je veel verschilt in leeftijd. Er kunnen vele jaren tussen zitten. Maar de verbondenheid, die voel je onmiddellijk en is niet te ontkennen de verbondenheid blijft altijd voelbaar al zit er 10 jaar tussen dat je elkaar ziet of spreekt. Ook na zo’n lange tijd voelt het allemaal weer als heel vanzelfsprekend.Tweelingzielen.


Evenals bij zielsverwanten is de liefde tussen tweelingzielen onvoorwaardelijk. Alleen zijn tweelingzielen echt een éénheid. Wanneer je je tweelingziel ontmoet gaat je wereld op zijn kop, zo heftig kan dat zijn. je hebt dat totale ‘ik ken jou’ gevoel bij de ander en natuurlijk geld dat ook bij de ander over jou.

Je kunt je tweelingziel alleen maar bewust ontmoeten wanneer je allebei op het zelfde ‘level’ bent. Wanneer dit niet zo is, kan het alsnog zo zijn dat je je tweelingziel ontmoet, maar dan zal je hem of haar niet als zodanig herkennen.

Wat ook kan gebeuren is dat jouw tweelingziel precies tegenovergesteld is en reageert op de dingen dan dat jij dat doet. En dat kan voor wrijvingen zorgen. Het hoeft dus niet zo te zijn dat alles op rolletjes gaat tussen jullie twee en het kan er echt heftig aan toe gaan. Maar, wanneer je dit tumult kunt overstijgen dan vind er een prachtige samensmelting van de zielen plaats.

Er is niemand die zo goed als hij of zij jouw vragen, ideeën en opvattingen begrijpt. Er is niemand die je zo’n verbonden gevoel kan geven, zo’n gevoel van samen één kan geven als je tweelingziel.

Je tweelingziel kijkt ook overal doorheen, dus een masker opzetten voor je tweelingziel is absoluut nutteloos want hij of zij kijkt en voelt diep door je heen.

Ook de relatie tussen tweelingzielen hoeft niet die van levenspartners te zijn, al kan dat natuurlijk wel. Evengoed een familierelatie zijn of die van vriend of vriendin.

Ook de tweelingziel kan na een tijdje weer verder op zijn of haar weg gaan wanneer het gemeenschappelijk doel is behaalt. Maar de verbondenheid zal altijd blijven, waar of hoe ver je ook van elkaar bent.Denk je dat er iemand in jouw leven is die wel eens een zielsverwant of tweelingziel van jou zou kunnen zijn? doe dan de volgende test:
o Je voelt je diepverbonden met de ander en je hebt het gevoel dat jullie contact van ziel tot ziel is.o Je houdt van de ander en je hebt de ander zo lief, dat de ander niet iets naar jou hoeft te doen.

o Je twijfelt niet. Je weet zeker dat jullie ooit een keer samen zijn geweest, wellicht in een ander leven.o Je hebt niet de behoefte om de ander te veranderen. De ander doet dit ook niet naar jou. Het is prima zo.o Je helpt om innerlijk te groeien waardoor jullie beiden in een sneller tempo groeien dan dat je alleen ozu hebben gedaan en je leert van elkaar.o Je ontmoet elkaar niet alleen persoonlijk. Dus niet alleen in de werkelijkheid maar ook in je dromen.o Je weet, je voelt wanneer de ander aan je denkt. Je vangt ook elkaars gedachten en stemmingen op.o Jullie karakters kunnen tegengesteld zijn maar jullie normen en waarden zijn praktisch hetzelfde.o Voor dat je elkaar ontmoette heb je beiden een periode van eenzaamheid en/of bezinning meegemaakt.o Je had zelfs voor deze ontmoeting al het gevoel dat je een bijzonder iemand zou gaan ontmoeten.o Er is geen angst om uit elkaar te gaan. Als je uit elkaar gaat dan weet je dat je de ander weer ergens tegen zult komen want het besef dat jullie bij elkaar komen is heel groot.o Doordat je je één voelt met de ander ben je steeds meer jezelf.o Als jullie bij elkaar zijn kunnen er lang verscholen emoties naar boven komen en deze kunnen conflicten teweeg brengen. Dan krijg je soms dat je elkaar afstoot en dan weer aantrekt. Maar één ding is zeker, daardoor wordt de verbinding alleen maar sterker.o Je voelt je op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek valk verbonden met elkaar.o voordat je toegaf aan deze verbintenis met elkaar voelde je belemmeringen van binnen uit. Zoals ‘mag dit wel?’. Tussen jullie is nimmer competitie. Alleen een sterke drang om elkaar te steunen.o Je hebt allebei hetzelfde vermogen om lief te hebben. Ofwel je bent allebei in staat om lief te hebben.o Andere mensen worden beïnvloed door de energie die jullie samen tot stand brengen.o Je hebt het gevoel dat jullie samen zijn gebracht om een doel te verwezenlijken.o Je weet zeker dat wat er ook gebeurt tussen jullie, er zal altijd, je leven lang verbonden zijn met de ander.En dan nu het berekenen van de score. Tel het aantal keren dat je met ‘ja’ hebt geantwoord op.


· Wanneer dit 15 keer of meer is dan zijn jullie zeker zielsverwanten of tweelingzielen.

· 9 tot 14 keer. Dan ben je zielskameraden of gelijken op zielsniveau.
http://www.bewustleven.info/Tweelingzielen.html
Terug naar boven Ga naar beneden
http://soulmates.forumactie.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 265
Punten : 569
Reputatie : 0
Registratiedatum : 24-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Test en info   zo okt 09, 2011 12:36 am

Zielsverwanten zie ik eerder als vrienden die je herkent uit vorige levens.
Gewoonweg mensen waarmee je een bepaalde binding hebt, kan ook familie zijn...mits een goed contact.

Soulmates...
Hm graadje hoger en dieper...
karmische verbindingen, elkaar al heel lang kennen vanuit vorige levens en zelfs opdrachten uitvoeren samen op aards vlak om ervan te leren...met en voor elkaar.

Tweelingzielen is een verhaal apart.
Ik geloof ook niet dat het niet is voorbestemd als je zo iemand ontmoet.
Daar moet een reden voor zijn.

Je leest steeds vaker die nonsens van het is niet zo bestemd, nu je ontmoet elkaar natuurlijk niet voor niets want dan zou het lot, God wreed zijn dan had je elkaar beter maar nooit moeten ontmoeten immers?

Doet me dan eerder denken aan Edgar Cayce zijn verhaal over een vrouw die toch bij haar man bleef, ondanks ellende, omdat ze in een vorig leven zelf niet eerlijk was to die man en zij dus de kans kreeg dit goed te maken in dit leven, door niet te kiezen voor haar geliefde!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://soulmates.forumactie.com
 
Test en info
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Soulmates :: Wat zijn Tweelingzielen? :: Uitleg & Informatie-
Ga naar: