Soulmates

Soulmates, Twinsouls, tweelingzielen, zielsliefde,
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Tweelingzielen, vlammen en stralen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 265
Punten : 569
Reputatie : 0
Registratiedatum : 24-09-11

BerichtOnderwerp: Tweelingzielen, vlammen en stralen   zo okt 09, 2011 1:08 am

Tweelingzielen, vlammen en stralen
Zoveel mensen wie het nu niet meer lukt in een huwelijk of relatie te blijven welke begonnen is op persoonlijk zelf niveau en waarin een van beiden is gaan leven vanuit meer hart-éénheid en inzicht, vanuit de ziel en het hoger zelf, terwijl de ander zich slechts bezig blijft houden met alleen maar alledaagse dingen.

Tot voor kort kon het nog wel, maar nu niet meer. De ziel moet teveel ontberen als er op dat niveau geen resonantie terug komt van de partner. Geen Lichtdrager-ziel kan zichzelf nu nog lang in de zielekou laten staan. Het gaat gewoon niet, hoe men ook wil. Zeker in een verder fijne en waardevolle relatie is dit heel pijnlijk. Vaak duurt de relatie nog voort en vindt er al langere tijd een rouwperiode, een afscheid vanuit de ziel plaats, totdat het werkelijk uitgesproken wordt.

Tweelingziel

De ontwakende lichtdrager, waarvan de ziel gedurende de dag het mens-zijn, denken en handelen doorstraalt met liefde en licht, heeft het nodig met andere zielematen en soms zelfs met een tweelingziel, vlam of straal, uit te wisselen over wat hem of haar zo bezighoudt. Bezighoudt betreffende de eigen ziel aan inzichten, ontwikkeling, een betere wereld, hartcontacten of lichtwerk.

De ontwakende mens kan het eenvoudig niet meer opbrengen slechts over koetjes en kalfjes, het huishouden, de boodschappen, het werk, de collega’s, hypotheek en vakantie te praten. Het licht, het zieleleven en de spirituele ontwikkeling zijn een geïntegreerd deel van hem of haar geworden. Er is geen leven meer mogelijk in twee werelden. Op zo’n moment kun je ook je tweelingziel tegen komen.

Processen gaan dieper en sneller door het samen komen met anderen die reeds vanuit de ziel denken en handelen, door samen te groeien en stoeien, door liefde en soms ook pijn te verdiepen. Door te kiezen voor het hart. Liefde, gesprekken en healing, nemen een belangrijke plaats in.

Tweelingvlammen

Zo gauw je gedurende een aantal jaren je zieleleven bent gaan leven en verdiepen, ga je op weg naar het realiseren van je Goddelijke Vonk, je Ware Natuur in je gewone leven en persoonlijkheid.

Dit kan alleen als je ziel reeds volledig de persoonlijkheid overstraalt. Meer en meer leef je vanuit je Ik-Ben bewustzijn en met een nog grotere hartenergie. Vele dingen zijn er al veranderd in je relaties, in je karakter, in je natuur. Er is nog meer liefde, rust, vertrouwen, kalmte, onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en zekerheid in je gekomen. Je éénheidsbewustzijn, het willen delen en dienen worden belangrijker dan je "ikje".

Dan je persoonlijk leven, waarbij alles om jouw gevoelens, groei en ervaringen draait. Soms heb je éénheids-verlichtingservaringen. Het streven en grijpen laten los, onthechting van karma, mensen en situaties vinden plaats. Je kent al vele leden van je zielengroep. Bewust of onbewust.

Op dit moment kun je een tweelingvlam ontmoeten.

Deze vlam heeft veel overeenkomsten met jou. Lijkt een beetje op je. Dezelfde thema’s maar net weer even anders, dezelfde rode draad door levens. Dezelfde zoektocht. Dezelfde gevoeligheid en liefde. Dezelfde kracht of overeenkomsten in bewustzijn.

Bij de ontmoeting van je tweelingvlam klikt het nog veel sterker dan bij de tweelingzielen. Immers nu doet niet alleen het persoonlijk zelf van de mens mee in deze ontmoeting, maar ook heel de intensiteit, alle lagen, van de ziel tot zelfs de herkenning van de Gods Vonk, de schoonheid van de Ware Natuur in de ander.

Je resoneert nog veel dieper op elkaar en betekent ongelofelijk veel voor elkaar.
Vlammen reizen rustig de halve wereld over om elkaar te versterken en lief te hebben
Ze willen alles delen, alles bespreken, het diepste van hun ziel bloot leggen bij elkaar. Ze schamen zich niet bij elkaar, kunnen ontzettend vriendjes zijn, groeien bij elkaar. Maar kunnen ook heel erg op de teentjes getrapt zijn. Meer dan iemand anders kan je tweelingvlam je kwetsen, boos maken en bezeren. Hij/zij durft vooral bij jou de lelijkste schaduw te uiten. Niemand kan zo door je heen kijken of prikken, niemand kan je zo een goede en mooie raad steeds geven. Zo aanvullen. Je zo snel op weg helpen naar het realiseren van je Gods Vonk in je mens-zijn op aarde. Zo tot je kern van jezelf en al je zelven doordringen.

Niemand kan zo diep en veel van je houden
Relaties tussen tweelingvlammen trekken elkaar aan, botsen, kwetsen en stoten elkaar vervolgens weer af. Toch zien beiden in waarom de ander doet en voelt wat ie doet. Ze kennen zo goed elkaars zwakke punten. Het weglopen, de "haakjes" en "needings", het gebrek aan zelfvertrouwen, eigenliefde of eigenwaarde. Beiden begrijpen elkaar zo goed, maar kunnen daar ook kriegel van worden.
Ze zijn ook geneigd voor elkaars zwakte te willen zorgen
Ze willen opvullen wat nog leeg is en mist in de ander. Ze zijn zorgzaam en fijngevoelig voor elkaar. Beiden helpen elkaar naar Zelfrealisatie door elkaars Licht brandende te houden.

Hun diepe liefde gaat nooit verloren
Hun liefde gaat nooit verloren ook al gaan ze uit elkaar of botst het soms te heftig. En lang niet altijd zijn tweelingvlammen in staat bij elkaar te blijven. Soms zit de een nog op het niveau van de tweelingziel en ook dan zal het samen zijn niet helemaal lukken. Vaak is het echter ook niet de bedoeling om samen te leven. Wel om veel samen te komen in vriendschap zodat door botsing, bewustzijnsgesprekken, liefde, DNA, karma, zijzelf en ook de gezamenlijke zielengroepen, zich zuiveren.

Daarom zijn in de komende tijden tweelingrelaties ook zo belangrijk voor de mensheid
Ze schonen onbewust mee aan het wereldkarma en dat van zielengroepen. Ze aarden het hoogste licht hier via hun samenzijn, trekken dit door naar persoonlijkheid en lager zelf waardoor onbewuste wrijvingen vanuit dit leven, verleden levens tot en met galactische zielengroeplevens, opspelen en zuiveren. Op alle auralagen en zielelagen tot in het kristallijne lichaam aan toe worden positieve en negatieve gevoelens ervaren. Dit maakt dat alles ook zo intens en allesoverheersend kan zijn.

Tweelingstralen
Het niveau van tweelingstralen

Naast het bovenstaande zullen tweelingstralen elkaars denken kunnen scannen, staan ze nog veel meer met hun velden met elkaar in verbinding dan de vlammen. Een verbinding die zelfs telepathie overstijgt. Als de een groeit doet de ander dat ook. Als de een verandert doet de ander dat ook, nog directer dan bij de vlammen. Zelfs al zouden ze elkaar nooit zien of spreken. Ze zijn immers elkaars wederhelft.

Ze hebben ieder een innerlijk kompas waarop ze reeds lange tijd varen.

Ze zijn gewend daarop te vertrouwen en te luisteren naar hun eigen innerlijke stem en de hogere leiding. Ze kennen reeds alle trucjes van het ego. Dat van zichzelf en dat van de ander(en). Ze oordelen en projecteren minder dan de vlammen. Ze kunnen met, maar ook zonder elkaar. Ze hebben reeds een lange weg achter de rug. Beiden zijn naast al hun overeenkomsten ook zeer verschillend.

Hun bewustzijn is hetzelfde, maar ze benaderen alles andersom
Van bovenaf of van de aarde. Ieder kiest haar/zijn eigen pad en in een enkel geval gaat dat samen. In dat geval is er dan meestal ook sprake van een gezamenlijke opdracht/Taak.Tweelingstralen versterken elkaars ontwikkeling en Zelfrealisatie, ook zonder elkaar gezelschap te houden. Ze zijn ieder in hun eigen Licht en hoeven dit niet meer bij elkaar wakker te houden zoals bij tweelingvlammen wel het geval is. Ze kennen elkaar door en door, in hun menszijn en ego, op alle zielenlagen en daaraan voorbij kennen ze elkaars Goddelijke Vonk oftewel het Universele ware Wezen. Ze kunnen alle lagen aanvoelen en scannen bij elkaar.
Daardoor zijn ze zoveel meer dan ze ooit met een ander of als single zullen kunnen zijn
Ze zijn innig vertrouwd en veilig bij elkaar. Innige maatjes op alle lagen. Soms hebben ze dergelijke ervaring ook in het verleden al gekend maar botste het toen nog teveel. Waren ze te kwetsbaar of wilden ze teveel op de ander leunen. Werkten ze vooral karma uit en bezaten ze nog niet de kracht en kwaliteit van het Ik-Ben lichaam.

Want alleen daardoor zien ze elkaar nu wel steeds in hun werkelijke Essentie, zien ze pas echt de overeenkomsten en hun werkelijke kwaliteiten. Steunen ze elkaar in werkelijk en volledig vertrouwen. Ook zonder woorden.Ze doorzien alles van elkaar. En zonder blikken of blozen bekennen ze elkaar de ergste dingen. Ze lopen niet weg voor ruzie en onmin. Alles vinden ze bij het Leven horen. Alles willen ze aangaan. Ze zijn niet bang elkaar te verliezen, niet bang zich in elkaar te verliezen als ze voelen dat samenleven en werken één zijn. Ze staan immers in hun eigen Kracht en Lichtzuil. Ze lopen op de eerste plaats hand in hand met het Universum, niet met elkaar, zonder hun persoonlijk zelf te kort te doen. Ze verraden hun menszijn of het Universum niet meer. Het een of het ander is in geen enkele situatie meer uitgeschakeld.
De aansluiting met de Bron op het kruinchakra staat altijd open, ook in het alledaagse leven.
Er kunnen daarmee geen handelingen plaatsvinden of langdurige contacten meer worden aangegaan, die niet in lijn zijn met wat het Universum van hen wil, die alleen maar voor het ego van de mens zijn. Omgekeerd kan de mens niets meer voor het Universum doen, zonder dat het goed is voor de mens. Voor diens hart, welzijn en plezier. Zo komen hemel en aarde in hen bij elkaar en dit zetten ze neer voor de wereld. Ze ankeren het hoogste Licht voor allen. Tweelingstralen schonen nog meer dan de vlammen al doen, gezamenlijk karma van solaire, galactische en monadische zielengroepen door hun verschillen en Liefde aan te gaan met volledige Overgave.Ze ontmoeten elkaar volgens eerder gemaakte afspraken in de bovenwereld om het bovenstaande te ontwikkelen. Ook nu weer kan het moeilijk tot onmogelijk worden als de één nog op tweelingziel-niveau zit en de ander op het niveau van de straal en in deze overgangstijd komen deze verschillen in Ontwaakt zijn in het gedrag, nog zeer vaak voor.In hun ontwikkeling houden stralen niet altijd rekening met elkaar
Tweelingvlammen doen dat veel meer. Stralen doen vaak precies wat ze zelf willen. Door dit te oefenen bij elkaar groeit de indivuele kracht om straks de eigen zowel als de gezamenlijke opdracht van de Goddelijke Vonk te kunnen steunen. Door eerst te leren niet altijd braaf te zijn en te helpen. Geen angst te hebben vrienden, het vriendelijke gezicht, liefde en respect van de ander, te verliezen. Ze worden sterker en bouwen een fundering voor het Zelf, want als dat eenmaal deel uitmaakt van de persoon en diens gedrag dan kan het ook de eigen Kleur, de eigen Parel neerzetten.

Hogere wetten gaan op zo’n moment voor de aanpassing aan de massa, gezelligheid, elkaar willen "pleasen". In de tweelingstralen ontmoeting valt dus heel veel te leren, ook over het alleenrecht, het zelf doen, zaken die niet altijd leuk hoeven zijn voor de ander. Het komt erop neer dat koesteren, elkaar pappen en nathouden niet meer kunnen.Alleen volkomen autonomie, volkomen elkaars eigenschappen, Parels en kwaliteiten eren is wat telt Niets lelijk vinden aan de ander, maar realiseren dat er in dat geval dezelfde schaduw is bij de wederhelft, maar dan net aan de andere kant. Net andersom.

Ook tweelingstraalrelaties kunnen het hevig met elkaar aan de stok hebben
Maar dat duurt nooit erg lang. Het wordt eenvoudig niet toegestaan door de gezamenlijke Goddelijke Vonk. Die duwt openen, toenadering en , Liefde, door het veld van onenigheid heen. Als de tweelingstraal deze opening vanuit het Universum voelt, komt er een lach, humor, Liefde, een inzicht hoe alles in elkaar zit en eigenlijk een spel van het ego is. Wel is er de bereidheid nodig om het roer dan om te gooien en weer open te gaan voor elkaar. Ook hier zitten soms nog wel "egostukjes" in de weg. Onenigheid houdt alleen nog maar versneld leren in. Brengt direct Kracht, Liefde, Groei en Inzichten die beiden nodig hebben in hun Werk en uitstraling naar anderen.Ze zijn onafscheidelijk als ze bij elkaar zijn
Ze voeden elkaar aura, elkaars missing link, niet door te doen en te helpen zoals bij de vlammen, maar door nabijheid en Zijn. Bij elkaar zijn beiden voller, vollediger. Zijn er andere delen van hen zelf op de voorgrond die minder ontwikkelt waren. Het is heerlijk tweelingstralen samen te zien. Ze zorgen op de allereerste plaats goed voor zichzelf en daarmee voor de ander. Zijn in staat alles te delen. Hun kleren, bezittingen en zichzelf. Ze gunnen elkaar werkelijk alleen maar overvloed en hechten niet meer zoveel aan alles voor zichzelf te houden. Ze bezitten de taal der hogere Liefde. Deze hoger Liefde vindt plaats onder de Goddelijke Leiding, is niet van de mens.

Ze worden één
Er is bij tweelingstralen sprake van gewone aardse liefde in de vorm van vriendschap en/of seksualiteit, maar ook de geestelijke Liefde die houdt van elke bloem en plant, van elkaar en het land. Liefde om de Liefde. Universele liefde voor alles, voor heel de aarde, voor iedereen. Als beiden zichzelf gerealiseerd hebben dan ontmoeten ze elkaar in het hart van het gewone leven en wat het Universum wenst. Beiden vallen samen, de menselijke liefde en de Universele Liefde.Stralen realiseren hun Ware Natuur en Taak d.m.v. de samensmelting van ego tot Bron
Als ze dit aandurven voorbij al hun eigen grenzen, in elkaar en in God vallen, dan begint er een heel ander plan of pad. Ze voelen daarna een dringende oproep tot samenwerken aan het Universeel Doel welke boven hen beiden uitstijgt. Ze kunnen niets anders dan samenwerken voor het welzijn van alle mensen.

Die Taak start pas als Universele en aardse Liefde in zichzelf en met elkaar één zijn geworden. Hun drive, fundering en Liefde is dan groot genoeg voor hun Taak. Naast de Taak heeft hun gezamenlijke uitstraling een enorm effect op de groei en het bewustzijn van anderen die in hun nabijheid zijn. Immers hun uitstraling omvat alle dimensies waarin ze ook dagelijks zelf leven; Universeel, galactisch (engelenmens met sterrenlichamen) tot en met het persoonlijk zelf.

Deze tekst mag worden overgenomen mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:

Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org, Tel: 0597-541539

Joke Elziam Nootebos
http://www.elohim-centre.org/site/mc/1/11/239/201/teksten+tweelingvlam+seks+heilig+huwelijk+god+godin+mnl-vrl/tweelingzielen+vlammen+en+stralen.html
Terug naar boven Ga naar beneden
http://soulmates.forumactie.com
 
Tweelingzielen, vlammen en stralen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Soulmates :: Wat zijn Tweelingzielen? :: Uitleg & Informatie-
Ga naar: