Soulmates

Soulmates, Twinsouls, tweelingzielen, zielsliefde,
 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De realiteit van de tweelingziel

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 265
Punten : 569
Reputatie : 0
Registratiedatum : 24-09-11

BerichtOnderwerp: De realiteit van de tweelingziel   di maa 20, 2012 4:12 pm


De realiteit van de tweelingziel

Een van de onderwerpen die ons het meest boeit is het betreffende of dat andere deel van ons wezen, omdat het is iets dat ons laat dromen en fantaseren over het geluk waar we allemaal recht op hebben
De liefde is wat ons laat leven, lachen en zegenen wat ons omringt, daarom verlangen alle wezens ernaar het in al zijn uitingen te ervaren, waaronder de liefde in een relatie. In het hele universum is het hetzelfde, elke ziel heeft zijn partner die hem zich compleet laat voelen en hem laat vibreren met onbeschrijflijke gevoelens.
Wij hebben allemaal, zonder uitzondering, iemand die op ons staat te wachten, maar het is heel belangrijk dat we weten dat niemand ons zal kunnen vertellen waar die is of wie het is. Dat is een missie die alleen ons hart kan verrichten, alleen hij zal ons kunnen antwoorden of die persoon die ons verliefd heeft gemaakt werkelijk onze andere helft is.

Als wij die onzekerheid voelen, is het het beste dat met onszelf en met onze engel te bespreken, die ons kan helpen het antwoord te vinden. Het is de enige manier om de zekerheid vanuit ons wezen te laten voortvloeien of het gaat om een gevoel dat we al ervaren hebben of dat het gaat over de grote, enige en echte liefde.

Hieronder presenteren we enkele vragen die ons gesteld zijn over dit onderwerp waar we het later zeker nog verder over zullen hebben:Kan het zijn dat mijn tweelingziel in een andere stad of ander land woont?

Ja dat kan, omdat tweelingzielen over het algemeen erg ver van de ander geboren worden, geografisch gezien. Dit komt omdat het moment van geboren worden zo gekozen is om die vereniging bijzonderder te maken. De reden om te wachten tot ze zich weer te kunnen verenigen is zodat beiden hun eigen evolutie kunnen realiseren.

Op deze manier zullen ze elkaar slechts treffen op het moment dat de wegen en diezelfde energie hun verenigt. Daarom, is het belangrijk te onthouden dat hij bijna nooit dichtbij je zal zijn, dat hij over het algemeen op een andere plaats zal wonen en dat jullie levens door bepaalde omstandigheden zullen kruisen als dat op deze manier nodig is.

Wat gebeurt als men al getrouwd is, zijn gezin heeft en plotselling zijn andere helft tegenkomt?

Als een persoon die al getrouwd is en zijn gezin gevormd heeft zijn tweelingziel vindt, zal deze persoon vanaf dat moment veranderen, hij zal nooit meer dezelfde zijn. Als jij je tweelingziel bent tegengekomen en getrouwd bent, van je partner houdt, en kinderen hebt, maar je ontmoet die persoon en je energie zal onmiddellijk veranderen. Alles in je verandert. En daar is geen fysiek contact voor nodig, omdat die vereniging op een willekeurige manier tot stand komt.

Je tweelingziel kan weggaan, maar jij zult anders zijn, je manier van denken, van voelen verandert. Vooral, als je assimileerde wie hij werkelijk was, zul je thuis niet meer gelukkig kunnen zijn. Maar de volgende stap is een beslissing dat alleen jou aangaat. Je moet weten wat je moet doen, thuis blijven of bij je tweelingziel?

Als men kinderen heeft denkt men dat het beter is de echte liefde voor hun op te geven, maar als de ouders verenigd zijn en die grote liefde er niet is, kan dat het leven van de kinderen schade toebrengen. Je kunt geloven dat je een goed voorbeeld aan je kinderen geeft, dat je van partner houdt en ogenschijnlijk gaat het goed met je, maar er is iets meer, een opvoeding die verder gaat en die ook aan de kinderen gegeven wordt, dat is je geluk, je innerlijk wezen. Dat zal hun hun meer vormen dan de schijn ophouden.

Daarom is het zo belangrijk erg goed te mediteren voordat we gaan trouwen, het slechts te doen als we echt zeker in het hart zijn dat we op het punt staan met onze echte tweelingziel te gaan trouwen. Anders, is het beter te blijven verzoeken dat hij in ons leven komt en geduldig te zijn.Is de tweelingziel altijd van de andere sexe?

Dat kan zijn, hoewel jij misschien als vrouw denkt dat het een man zal zijn, het zou een andere vrouw kunnen zijn of vice versa. Hoewel dit alleen zo zal zijn als in je essentie al op een of andere manier de mogelijkheid hebt gezien dat het zo zal zijn.

We moeten heel duidelijk inzien dat “tweelingziel” niet slechts man-vrouw betekent, nee. Het is een erg gevoelig onderwerp, maar ook erg belangrijk, waarvan de Meesters graag zien dat we het volgende begrijpen: we zijn niet slechts twee geslachten, maar we zijn er drie, man, vrouw en triade, wat de vereniging van de drie geslachten is. Later echter zullen we hier verder op in gaan, omdat het is nodig is dit verder uit te diepen.

Daarom zal de triade man als tweelingziel een man zal hebben , als zijn lot en God dat zo bepaalde, evenals de triade vrouw. Allemaal hebben we vanaf de geboorte al de definitie wie onze tweelingziel is wat zijn geslacht zal zijn.

In ieder geval, we zullen we er altijd van uitgaan dat het zal de persoon zijn die bij ons past, die perfect en ideaal voor ons zal zijn.

Flora Rocha

Wijsheid Van Het Hart Stichting

florarocha@sabiduriadelcorazon.org
Terug naar boven Ga naar beneden
http://soulmates.forumactie.com
 
De realiteit van de tweelingziel
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Soulmates :: Wat zijn Tweelingzielen? :: Uitleg & Informatie-
Ga naar: